SMART KIDS 930X122

bradu

GRĂDINIȚĂ MULT AȘTEPTATĂ ÎN BRADU

Grădiniță mult așteptată în Bradu. Primarul comunei argeșene Bradu, Dan Stroe (foto), face demersuri pentru ca în localitate să fie înființată o grupă de grădiniță cu program prelungit.

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

În acest sens, săptămâna trecută în Bradu a ajuns și inspectorul general școlar al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu, care a dat asigurări că va face tot posibilul ca din acest an, din toamnă, în comună să existe o astfel de grupă.

Citiți și: Panică mare într-o gospodărie din județ!

”Ne dorim ca în Bradu de Sus, în cadrul Școlii ”Mihai Eminescu”, să funcționeze și o grupă de preșcolari cu program prelungit. Domnul Tudosoiu a fost încântat de condițiile pe care le-a găsit aici și ne-a spus că ne va susține în acest demers, urmând să fie transmisă documentația necesară la Ministerul Educației.”, precizează primarul Dan Stroe pentru ePitești.

Primarul adaugă că în următorii ani în localitate vor fi derulate mai multe proiecte pentru copii și tineri. ”Vrem ca elevii, tinerii să rămână pe viitor în comună și de aceea vom face tot posibilul pentru ca în Bradu să existe toate facilitățile de care ei au nevoie.”, declară Stroe. (Foto 1: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3