930×122 CAPRA 5

castelul fermecat

GRĂDINIȚE DE MILIOANE ÎN PITEŞTI

Grădinițe de milioane în Pitești. Consiliul Local Piteşti a aprobat o serie de investiţii la câteva grădiniţe din municipiu, printre acestea numărându-se şi Grădiniţa cu Program Prelungit „Castelul Fermecat”.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Potrivit deciziei Consiliului Local, administraţia locală va investi 1.111.000 de lei, inclusiv TVA, pentru reabilitarea termică a clădirii și pentru modernizarea celor două locuri de joacă aferente grădiniței.

Lucrările vor începe după desemnarea constructorului și odată cu îmbunătățirea vremii.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Grădiniţa are o suprafaţă totală desfăşurată de 1.888 de mp.

Șantier va fi și la Grădiniţa cu Program Prelungit „Căsuţa Poveştilor”. Corpul A al grădiniței va fi mansardat (vor fi amenajate o sală de repetiţii, două săli de lucru pentru copii și grupuri sanitare), investiția urmând să se ridice la circa 1.000.000 de lei, inclusiv TVA.

Spaţiul va fi compartimentat cu pereţi din gips-carton pe structură metalică şi va fi amenajată şi o sală multifuncţională. În plus, scara metalică exterioară de evacuare în caz de incendiu va fi extinsă până la nivelul mansardei.

Amintim că și Grădiniţa cu Program Prelungit „Primii paşi” de pe bulevardul Republicii din Piteşti (de lângă Grădina Publică, fostul Parc 1907) va intra într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90