930 x122 grota rece

gratis

GRATIS LA ZOO TRIVALE

UPDATE: Iniţial, primarul Piteştiului, Cornel Ionică, ne anunţase că ziua gratis la Zoo Trivale este 4 aprilie 2017. Informaţia primarului a fost greşită. Am verificat ulterior şi am făcut cuvenita rectificare. Chiar dacă vina nu ne aparţine, ne cerem scuze. 

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Gratis la Zoo Trivale. Primăria a hotărât ca şi în acest an pe data de 4 octombrie, cu ocazia Zilei internaţionale a animalelor, intrarea la Grădina Zoologică din pădurea Trivale din Piteşti să fie gratuită pentru toate categoriile de vârstă.

Programul actual de vizitare este între orele 10 şi 19:30.

Citiți și: Ce se întâmplă cu arena OZN de 100 de milioane €: „Vrea să ne încurce!”

În ultimii ani, administraţia din Piteşti a investit peste 2 milioane de lei în modernizarea şi extinderea Grădinii Zoologice din Trivale, investiţii fără de care aceasta ar fi fost închisă pentru că nu ar mai fi corespuns normelor europene în materie. Investiţiile vor continua, informează conducerea Primăriei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3