930×122 CAPRA 5

făget

HALAL SĂ-ȚI FIE, PRIMĂRIE! PARCUL DIN TRIVALE ÎNGHITE ALȚI BANI PUBLICI

UPDATE: Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești răspunde: „Parcul Făget este cel mai nou din Pitești, răspunzând unor solicitări ale cetățenilor din Trivale și reușind să confere un aspect civilizat unei zone care în trecut era o adevărată groapă de gunoi.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Investiția pentru realizarea sistemului de irigare și drenaj este necesară, dar nu a putut fi făcută până acum din cauza terenului care nu se stabilizase încă. În plus, în zonă au apărut brusc proprietari de teren peste fosta groapă, astfel încât a fost nevoie ca investițiile în utilități să fie reproiectate.

Vă asigurăm că parcul nu va avea de suferit, ba din contră, va beneficia de condiții mai bune pentru cetățeni.”

Citiți și: Ce se întâmplă cu arena OZN de 100 de milioane €: „Vrea să ne încurce!”

În vara anului trecut, Primăria Pitești a inaugurat parcul Făget din cartierul Trivale.

Am atras atenția atunci, pe baza unor sesizări primite în acest sens de la cetățeni, că parcul nu are un sistem de canalizare adecvat și că, ori de câte ori va ploua mai abundent, va fi inundat (subiectul pe larg, AICI).

Abia acum, implicit, Primăria recunoaște că problema există (la timpul respectiv, niciun oficial din instituția condusă de primarul Cornel Ionică nu a suflat o vorbă): vrea să aloce bani în acest an pentru realizarea unui drenaj corespunzător. Cu bani de la bugetul Piteștiului, municipalitatea va finanța cu 70.000 de lei sistemul de drenaj și montarea în parc a unor echipamente pentru un teren de sport.

Amintim că parcul Făget a fost amenajat pe locul unei râpe astupată cu resturi din materiale de construcţii şi pământ. A fost nevoie de câțiva ani pentru ca pământul să se taseze și să ajungă la nivelul normal de stabilitate, astfel încât parcul să poată fi dat în folosință. A fost inaugurat, dar fără drenajul necesar!

Investiții vor fi făcute și în parcurile Ştrand şi Lunca Argeşului, urmând să fie alocați 40.000 de lei pentru modernizarea locurilor de joacă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90