New Profesional Consult 930 x 122

calea bascovului

IATĂ CĂ SE POATE! VESTE OFICIALĂ PENTRU ȘOFERII DIN CEAIR

Iată că se poate! Veste oficială pentru șoferii din Ceair.

Citiți și: Pitești. Bătaie de joc la Kaufland, în Nord! Situație sumbră – Video

ePitești a avut dreptate atunci când a atras atenția Primăriei asupra posibilității amenajării unei parcări pe terenul viran situat în Ceair la intersecția străzilor Calea Bascovului și Tache Ionescu.

Într-un răspuns la articolul nostru (articol pe care îl puteți (re)citi AICI), primarul Piteștiului, Cornel Ionică, informează că municipalitatea va include terenul în proiectele sale viitoare.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

“Terenul la care se face referire în articol a fost revendicat în condițiile legilor restituirii proprietăților, însă nu a fost făcută punerea în posesie. Acesta este motivul pentru care nu am putut interveni până la acest moment.

Acum terenul aparține domeniului public al municipiului Pitești, fiind întocmită carte funciară, și va fi cuprins în proiectele viitoare, urmând să fie amenajat corespunzător.”, precizează primarul Piteștiului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90