930×122 CAPRA 5

locuri de parcare

PRIMĂRIA PITEȘTI NU ARE LOCURI DE PARCARE? IATĂ SOLUȚIA

Primăria Pitești nu are locuri de parcare? Priviți aici! Una dintre problemele majore cu care se confruntă municipiul Piteşti este lipsa acută a locurilor de parcare.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Cât despre implicarea Primăriei Piteşti în soluţionarea acestei probleme, deşi deficitul de locuri de parcare este de zeci de mii, pe parcursul acestui an s-a reuşit amenajarea doar a câtorva sute. Ca scuză, Primăria invocă lipsa unor spaţii care pot fi transformate în parcări. Și, totuşi, asemenea spaţii libere mai există pe raza oraşului.

Un exemplu în acest sens este şi terenul din zona intersecţiei străzilor Calea Bascovului și Tache Ionescu din Ceair. Fiind o zonă nefolosită pentru un scop exact, o parte dintre şoferi îşi parchează aici autoturismele.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Dacă tot există acest loc liber care ar putea fi folosit pentru un lucru necesar, de ce să nu vină Primăria Pitești în sprijinul cetăţenilor și să facă demersurile necesare pentru a realiza o parcare chiar aici?

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90