930 x122 grota rece

bârla

ÎN BÂRLA SE APRINDE FLACĂRA CENTENARULUI

În Bârla se aprinde Flacăra Centenarului. Astăzi s-a desfășurat şedinţa lunară a Colegiului Prefectural al judeţului Argeş.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

La eveniment au fost prezenți şi primarii, iar edilul-șef al comunei Bârla, Gheorghe Voicu (foto), a profitat de ocazie pentru a le lansa o invitație specială autorităților județene și colegilor săi.

”Stimaţi colegi, vă lansez astăzi invitația de a participa duminică, 5 august, la o nouă ediție a manifestării tradiționale „Hora ca la Bârla”. Aceasta va începe la ora 18.

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

De asemenea, de la ora 16 va avea loc aprinderea Flăcării Centenarului în comuna Bârla, eveniment la care vor participa şi reprezentanţi ai conducerii judeţului.”, a anunţat Gheorghe Voicu.

„Flacăra Centenarului” reprezintă un turneu iniţiat de Consiliul Judeţean prin care sunt comemoraţi în fiecare localitate din Argeș eroii căzuţi în Primul Război Mondial.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3