930 x122 grota rece

agricolă

INCOMPATIBILITATE: ŞI PRIMAR, ŞI ADMINISTRATOR DE FIRMĂ AGRICOLĂ

Marius Stroescu, șeful Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură Argeş, răspunde acuzaţiilor primarilor conform cărora instituţia pe care o conduce le-ar pune beţe în roate fermierilor.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

„A trebuit ca noile reglementări europene în materie să fie transpuse şi în legislaţia românească. Noi avem obligaţia de a respecta legislaţia. Nu se poate merge cu hei-rup să luăm bani europeni, sunt proceduri de respectat! Demersul de obţinere a fondurilor nu mai implică atât de multe documente, ministrul Agriculturii a emis recent un ordin care simplifică procedurile.

Pe de altă parte, nu pot să nu spun că avem un primar care deşi a fost declarat incompatibil în urmă cu doi ani a venit şi acum să depună cerere de finanţare în nume propriu, dar şi ca preşedinte de asociaţie şi administrator! Mai avem un primar care a depus cerere în calitate de administrator al unei societăţi agricole, iar legislaţia nu permite aşa ceva”, avertizează Marius Stroescu. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90