SMART KIDS 930X122

elevi

Iniţiativă lăudabilă pentru elevi, la Mioveni. Surpriza pregătită de Primărie

La Mioveni, în prima zi de școală, elevii din clasele pregătitoare vor găsi pe bancă, câte un ghiozdan, plin cu rechizite!

Citiți și: Școli fără căldură! Elevi trimiși acasă

Consiliul Local Mioveni va acorda la începutului anului școlar 2021-2022, peste 400 de pachete cu rechizite școlare, elevilor înscriși în clasa pregătitoare din unitățile de învățământ din Mioveni, în cadrul proiectului „Primul Ghiozdan”.

 

Citiți și: Sunt nemulțumiri mari! Elevii se revoltă: „Discrepanțe uriașe!”

 

Pachetul cu rechizite școlare „Primul Ghiozdan”, în valoare de 120 de lei, conține câte un ghiozdan, caiet dictando A5/24 file, caiet matematică A5/48 file, penar, creioane colorate set de 12 culori, riglă, creion, gumă de șters, ascuțitoare, pixuri, bloc de desen A4, acuarele tip pastilă 12 culori cu pensulă, etichete școlare, mapă cu buton A4, caiet de lucru-dezvoltare personală, Creionul magic- pentru exerciții grafice și reeditare.

Atât ghiozdanele, cât și rechizitele sunt personalizate pe culori și imagini grafice, pentru a fi diferite cele destinate băieților, de cele ale fetelor.

„Prin acest proiect, Consiliul Local Mioveni sprijină procesul instructiv – educativ, contribuind la creșterea accesului la educație a tuturor elevilor și la reducerea abandonului școlar”, transmite Primăria Mioveni.

(Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Donaris 570×90