elevi

Iniţiativă lăudabilă pentru elevi, la Mioveni. Surpriza pregătită de Primărie

La Mioveni, în prima zi de școală, elevii din clasele pregătitoare vor găsi pe bancă, câte un ghiozdan, plin cu rechizite!

Citiți și: Şedinţă extraordinară la Mioveni

Consiliul Local Mioveni va acorda la începutului anului școlar 2021-2022, peste 400 de pachete cu rechizite școlare, elevilor înscriși în clasa pregătitoare din unitățile de învățământ din Mioveni, în cadrul proiectului „Primul Ghiozdan”.

 

Citiți și: Bursele pentru elevi vor crește

 

Pachetul cu rechizite școlare „Primul Ghiozdan”, în valoare de 120 de lei, conține câte un ghiozdan, caiet dictando A5/24 file, caiet matematică A5/48 file, penar, creioane colorate set de 12 culori, riglă, creion, gumă de șters, ascuțitoare, pixuri, bloc de desen A4, acuarele tip pastilă 12 culori cu pensulă, etichete școlare, mapă cu buton A4, caiet de lucru-dezvoltare personală, Creionul magic- pentru exerciții grafice și reeditare.

Atât ghiozdanele, cât și rechizitele sunt personalizate pe culori și imagini grafice, pentru a fi diferite cele destinate băieților, de cele ale fetelor.

„Prin acest proiect, Consiliul Local Mioveni sprijină procesul instructiv – educativ, contribuind la creșterea accesului la educație a tuturor elevilor și la reducerea abandonului școlar”, transmite Primăria Mioveni.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441