Donaris 930 x 122

consiliul judetean

ÎNLOCUITOR PENTRU MÎNZÎNĂ

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Argeș care a avut loc în data de 12 noiembrie, vicepreședintele Marius Nicolaescu a fost desemnat prin vot secret să conducă şedinţele de plen ale consiliului judeţean în caz de absență a președintelui Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Consiliul Judeţean Argeș, autoritate a administraţiei publice locale constituită la nivel judeţean, se întruneşte în şedinţă ordinară o dată pe lună, la convocarea preşedintelui consiliului judeţean şi în şedinţe extraordinare ori de câte ori este necesar, pentru problemele urgente, care nu pot fi amânate până la următoarea şedinţă ordinară.

Conform prevederilor Codului Administrativ, ședinţele consiliului judeţean sunt conduse de preşedintele consiliului judeţean sau, în lipsa acestuia, de vicepreşedintele desemnat prin vot secret ales cu majoritate absolută.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90