930 x122 grota rece

carmen salub

ÎNȚELEGERE CU DEDICAȚIE LA CASA CĂRȚII?

Înțelegere cu dedicație la Casa Cărții? După cum v-am informat, i-am solicitat directorului Carmen Elena Salub, în scris, să ne informeze cu cât a închiriat Centrul Cultural Pitești spațiul de la Casa Cărții în perioada 31 august-4 septembrie 2018, perioadă în care a fost organizat un eveniment privat.

Citiți și: Dezbatere importantă la Centrul Cultural Pitești

În cele din urmă, deși a fost depășit termenul legal, am primit astăzi un răspuns din partea reprezentanților instituției de cultură.

Potrivit informațiilor oficiale care ne-au fost furnizate, între Centrul Cultural Pitești și firma care a organizat respectivul eveniment a fost încheiat un acord.

Citiți și: Petrecerea continuă! Show de senzație în Lunca Argeșului

În acord sunt specificate atât obligațiile pe care le are beneficiarul spațiului, cât și suma totală pe care Centrul Cultural Pitești a încasat-o.

Acordul este cel puțin dubios. La începutul săptămânii viitoare, ePitești vă va prezenta documente care vor dovedi cum se organizează anumite evenimente private în spații publice, care sunt sumele pe care le încasează Centrul Cultural Pitești și, respectiv, pe care le achită cei care închiriază.

Cum este posibil ca un reprezentant al unei instituții publice să ia anumite decizii, să se joace cu banii publici, veți citi într-un material viitor.

Care sunt interesele și ale cui sunt? Detalii incredibile vor fi făcute publice în câteva zile. Va urma.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3