930×122 CAPRA 5

pndl

INVESTIȚIE MAJORĂ ÎN TRIVALE

Investiție majoră în Trivale. În Piteşti va demara în acest an o importantă investiţie în infrastructura școlară, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) II.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Proiectul prevede reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea Şcolii Gimnaziale „Mircea cel Bătrân” din cartierul Trivale, una dintre cele mai mari școli din Piteşti.

Mai exact, proiectul (despre care se vorbește de mai mult timp) vizează reabilitarea construcţiilor existente (inclusiv din punct de vedere termic) şi construirea unui nou corp de clădire cu săli de clasă și a unui alt corp de clădire cu laboratoare şi terenuri de sport.

Citiți și: Polițiștii, sancțiuni pe bandă rulantă, pe Trivale!

Valoarea investiţiei este de 19.000.000 de lei. Primăria Piteşti a prevăzut un buget de 8.000.000 de lei pentru demararea lucrărilor, urmând ca ulterior, pe măsură ce vor fi decontate facturile, suma să fie recuperată de la bugetul de stat, prin PNDL II.

Termenele de execuție vor fi stabilite după parcurgerea procedurilor de achiziţie publică prevăzute de lege.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90