EcoMoto 930×122

canal

canalizare

INVESTIŢIE PENTRU LINIŞTEA LOCUITORILOR DIN TURCEŞTI-RĂZBOIENI

Locuitorii din zona Turceşti-Războieni vor scăpa de problemele generate de ploile abundente. Primăria Pitești a lansat licitaţia pentru desemnarea firmei ce se va ocupa de proiectarea unui canal pluvial care să preia apele provenite din precipitaţii. Este vorba de un canal pluvial pentru strada Valea cu Tei. Proiectul trebuie să fie gata în decurs de cel mult trei luni, după care se va trece la licitaţia pentru desemnarea firmei care va lucra efectiv la construirea canalului.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Proiectarea costă aproape 90.000 de lei plus TVA, banii urmând să fie asiguraţi de la bugetul local al municipiului. Firmele interesate de proiectare pot depune oferte la Primărie până pe data de 18 iunie. Criteriul de bază al selecţiei de oferte va fi preţul cel mai scăzut.

În Piteşti mai sunt câteva zone cu probleme, cum ar fi strada Gârlei (unde deja a fost introdusă o canalizare de mare dimensiune, care preia apele în surplus), strada Făget (alunecarea de teren va fi remediată în regim de urgenţă), Prundu Mic şi Zăvoi. Pentru ultimele două zone este nevoie de investiţii ale Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3