EcoMoto 930×122

bârla

INVESTIȚIE PRIORITARĂ ÎN BÂRLA. REȚEAUA VA FI EXTINSĂ

Investiție prioritară în Bârla. Rețeaua va fi extinsă. O prioritate a Primăriei Bârla pentru anul 2019 este extinderea reţelei de gaze a comunei.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

Deși este traversată de o magistrală de gaze și va fi traversată şi de conducta BRUA, localitatea nu are peste tot reţea de gaze naturale. Despre acest paradox a vorbit la un moment dat şi primarul comunei, Gheorghe Voicu (foto).

Primarul precizează că are depus un proiect la Ministerul Energiei pentru extinderea rețelei de gaze naturale, proiect pentru care s-a dat undă verde. A fost desemnat şi un concesionar, iar lucrarea urmează să fie făcută.

Citiți și: Argeș. Nenorocire: Trei persoane găsite fără viață, acum, într-o casă!

Într-unul dintre satele comunei, acolo unde există un alt concesionar, s-a reuşit deja extinderea cu 2,3 kilometri a reţelei de gaze.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3