NOR CURIER 930X122

bradu

Investiții în satul Bradu de Jos

Investiții în satul Bradu de Jos.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Deși este și pandemie și autoritățile locale se concentrează în primul rând pe gestionarea situației, investițiile nu au stagnat în localitatea Bradu.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Astăzi vorbim despre proiectele avute în vedere pentru satul Bradu de Jos:

– strada Panduri va fi modernizată prin introducerea unei rețele de colectare a apelor pluviale, fapt ce va permite lărgirea străzii. Asfaltul existent va fi frezat și se va turna strat nou de asfalt. Totodată, peste canalizarea pluvială va fi amenajat un trotuar.

– finalizarea lucrărilor la lacul Parpaliță. Se lucrează la turnarea malurilor de beton. Urmează amenajarea intersecției cu montarea unui deversor și a canalizării pluviale, reasfaltarea intersecției și amenajarea unui loc de joacă pentru copii. De jur împrejurul lacului, va fi amenajat trotuar și o zonă cu spații verzi și de agrement.

– amenajarea trotuarului pe strada Principală pe tronsonul Preot Gheorghe Ionescu – fostul CAP, pe partea stângă.

– pe strada Ghioceilor va fi introdusă rețeaua de canalizare pluvială și aceasta va fi asfaltată.

– strada Morocești – extinderea rețelelor de apă și canalizare menajeră și montarea unei stații de pompare a apelor menajere.

– strada Arinului – introducerea rețelelor de apă și canalizare menajeră.

– strada Ene Vochin – finalizarea amenajării lacului prin turnarea de ziduri betonate și montarea unui sistem de deversare. Întreaga zonă va fi modernizată prin amenajarea trotuarului, băncuțe și un loc de joacă pentru copii.

– strada Dâmbovnicului – amenajarea unui canal prin betonare și continuarea prin decolmatare a canalului până la intersecția cu strada Gheorghe Georgescu.

– strada Morocești – extinderea rețelei de iluminat public și reparații cu asfalt.

– în funcție de buget, introducerea rețelei de canalizare pluvială pe strada Gării, pe ambele părți ale străzii, până la calea ferată, în vederea modernizării cu trotuar.

– pentru evitarea mirosului neplăcut de la stația de pompare de pe strada Islazului, se va introduce un sistem de canalizare închis, numai pentru apele rezultate de la stație, până la calea
ferată, în Dâmbovnic.

– vor fi montate limitatoare de viteză, în zonele unde se impune și unde sunt solicitări de la cetățeni.

– toate străzile vor fi reparate prin asfaltare, iar cele pietruite vor fi refăcute.

– iluminatul public va fi modernizat prin montarea de lămpi cu becuri LED.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3