Donaris 930 x 122

bradu

Investițiile continuă în ritm alert la Bradu

Investițiile continuă în ritm alert la Bradu.

Citiți și: Încă un foraj pentru apă potabilă la Bradu

Conform primarului Dan Stroe (foto), investițiile continuă în ritm alert în comuna Bradu.

Citiți și: Bradu: Ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență

„Începem asfaltarea pe strada Căliman, iar până în octombrie punem asfalt și introducem canalizare pluvială între DJ 659 – strada Busuioc și pe strada Fântânii. Scoatem la licitație și investiția pentru apă și canalizare pluvială pe străzile Neajlov și Plejnei, canalizare pe strada CET-ului și apoi, în primăvară, introducem și trotuare pe strada CET-ului.

În acest moment lucrăm la rețeaua de apă și canal pe strada Câmpulșului și la trotuarul de pe partea stângă între Târgul Săptămânal și Valea Geamăna.”, ne-a declarat Dan Stroe.

Donaris 555×222

Comentarii

4 comentarii

 • Orjanu Florian spune:

  Bună ziua, vad ca faceți trotuar cam peste tot în Bradu, in unele locuri se afla pe ambele părți, dar tronsonul de pe strada principala între stația de maxi de la blocuri și următoarea stație de maxi spre Pitești, când îl faceți, a început lumea sa moară în accidente auto, nu avem pe nici o parte trotuar sau a fost doar o promisiune/minciună politică, cum se întâmplă de 30 de ani …!!!

 • mimi spune:

  drumul principal ne este al tau ,primare?

 • Ion Mihaela spune:

  Pe strada Morocesti nu faceti nimic?

 • Catalin spune:

  Pe strada Morocesti nu faceți Nimik ??

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441