EcoMoto 930×122

alimente

IONUȚ OLARIU CERE ÎNTRUNIREA DE ÎNDATĂ A CL PITEȘTI PENTRU CREAREA DE STOCURI DE ALIMENTE, APĂ ȘI MEDICAMENTE

Consilierul local Ionuț Olariu i-a înaintat primarului municipiului Pitești o adresă prin care cere convocarea unei ședințe de îndată a Consiliului Local Pitești pentru stabilirea unor măsuri rapide adaptate stării de urgență.

Citiți și: Vouchere de Paști. Suni și intră banii!

„(…) Fiind declarată stare de urgență, având în vedere OUG 1 din data de 21.01.1999, cap.1, art. 9, nu putem aştepta ședința extraordinară stabilită pentru data de 19.03.2020. Vă solicit să supuneți spre aprobare o sumă de bani imperios necesară pentru crearea de stocuri de alimente, apă, medicamente și tot ceea ce este necesar pentru cei aflați cu întreaga familie în izolare, dar și personal care să distribuie aceste provizii.

Menționez că lucrurile se agravează pe zi ce trece, iar noi, ca autorități responsabile, trebuie să acționăm în consecință fără a urmări interese politice.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

În cazul formării unui comitet de urgență, mă ofer voluntar în acordarea sprijinului de care aveți nevoie.

De asemenea, vă propun să acționăm preventiv pentru dezinfecția instituțiilor publice aflate în subordinea Consiliului Local, a locurilor de joacă și a celor de promenadă”, se arată în adresă.

Ionuț Olariu spune că o convocare de îndată a Consiliului Local Pitești în acest scop e cu atât mai oportună cu cât nu e exclus ca, în curând, să asistăm la o închidere a Primăriei Pitești.

„Până la ședința de joi e foarte mult timp și e posibl ca, între timp, așa cum s-a închis Parlamentul, să se închidă și Primăria”, declară pentru ePitești Ionuț Olariu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3