New Profesional Consult 930 x 122

bazin

LA BAZIN E GRATIS! (GALERIE FOTO)

La bazin e gratis! Astăzi s-a deschis pentru sezonul estival 2017 baza de agrement Bemo din orașul Mioveni. De azi, 16 iunie, și până duminică, 18 iunie, intrarea este gratuită, potrivit administrației locale.

Citiți și: Campanie umanitară a Centrului Cultural Mioveni

După zilele de gratuitate, tarifele vor fi aceleași ca anul trecut: intrarea generală va costa 7 lei, pensionarii și copiii până în 7 ani vor plăti 3 lei, iar închirierea unui șezlong va costa 5 lei.

Baza de agrement este deschisă zilnic, între orele 8 și 20, iar casieria, între orele 8 și 19.

Citiți și: Argeș. Accident, acum, cu două mașini implicate!

Primăria Mioveni precizează că printre facilitățile și serviciile oferite la baza de agrement Bemo se numără: bazine pentru adulți și pentru copii, plajă, internet gratis, șezlonguri, terase, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.

Pentru întreținerea gazonului a fost montat un sistem de irigare, iar apa din piscine este curățată cu ajutorul unui aspirator special.

Pentru transportul către baza de agrement și retur, Primăria orașului Mioveni pune la dispoziție un trenuleț. Acesta are zilnic plecări din stația de autobuz din apropierea catedralei „Sf. Petru și Pavel”, între orele 9 și 13 și 17 și 19. În weekend-uri cursele vor fi mai dese, în funcție de solicitări.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90