SMART KIDS 930X122

centrul cultural pitești

La Centrul Cultural Piteşti se doarme în mare stil, pe salarii babane

La Centrul Cultural Piteşti se doarme în mare stil, pe salarii babane. Instituţia subordonată Consiliului Local Piteşti, ca serviciu public al Primăriei Piteşti, are angajaţi „relaxaţi” peste măsură.

Citiți și: Ultimele evenimente din luna martie la Centrul cultural Pitești

Facem această afirmaţie în contextul în care, în urmă cu aproximativ o lună de zile, solicitam Centrului Cultural Piteşti, printr-o adresă în baza Legii 544/2001, informaţii despre numărul de angajaţi care îşi desfăşoară activitatea în această instituţie, precum şi veniturile acestora. Nu am primit niciun răspuns. În schimb, în cursul zilei de ieri, a fost publicat pe site-ul centrului datele actualizate (la 31 martie 2021) privind lista funcţiilor şi salariilor existente.

Director fără concurs: Carmen Elena Salub

Director fără concurs: Carmen Elena Salub

Citiți și: Transport metropolitan – NU, apă maro – DA, mașină electrică – DA, salariu 2000 €

Carmen Elena Salub, director în funcţie de 11 ani fără concurs, încasează 8.556 de lei. Vedeţi şi lista completă a salariilor (FOTO).

Putem să ne întrebăm ce li se oferă piteştenilor pentru aceşti bani. Să spunem că la Centrul Cultural Piteşti „activitatea” se desfăşoară de luni bune în online şi constă în dialoguri şi filosofii futile, „metafizice”, care absorb prea puţină atenţie din partea publicului cât bani publici frumoşi, sub acoperişul poleit al culturii care e greu de înţeles pentru unii dintre noi.

Aşadar, ne putem asuma că nu înţelegem noi ce lucruri importante se petrec în această instituţie. Dar cu un răspuns la solicitări oficiale tot ne este dator Centrul Cultural Piteşti, fiind practic singura instituţie din municipiu care se face că nu vede adresa în baza Legii 544/2001.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai spune:

    Daca nu scriati, as fi crezut ca respectiva institutie a fost desfiintata . Nu ca i-am fi simtit lipsa, dar cu banii care-i toaca pe salariile babane, s-ar fi putut face altceva. Dar cine sunt acesti angajati ? Niste pcr-isti (pile, cunostinte , rude) introdusi prin niste simulacre de concursuri : Ex : Carmen Salub, protejata lui Pendiuc lasata mostenire lui Ionica , ca de la psd-ist la psd-ist si apoi mai departe lui Gentea… S-a mai facut tam tam despre faptul ca ocupa postul fara sa aiba studiile adecvate , dar totul s-a stins ca un fisss… ; Voicescu Sebastian , nepotul fostului secretar al primariei Pitesti, I. Cerbureanu ; mai noul, BULF Andrei, ruda cu …prietenii stiu cu cine… S.a.m.d

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA