carmen salub

VIDEO: DIRECTOARE ÎN FUNCŢIE FĂRĂ CONCURS DE 11 ANI

În urma unui audit realizat în cadrul Primăriei Piteşti şi instituţiilor subordonate, s-a stabilit că un număr de şase directori ocupă respectivele posturi cu caracter temporar sau interimar. În cazul unuia dintre ei, a fost raportată o perioadă de 11 ani în care acesta se află la conducerea instituţiei fără să se fi înscris măcar la un concurs!

Citiți și: Schimbări în comisia privind concursul de management de la Centrul Cultural

Primarul Gentea a declarat că va lua măsuri în acest sens şi până în primăvara anului 2021 se va organiza un concurs în care toate procedurile să fie respectate.

Vorbim despre şefa Centrului Cultural Piteşti, doamna Carmen Elena Salub.

Citiți și: SALARIILE DE LA CENTRUL CULTURAL PITEȘTI

„Este total anormal ca anumiţi directori să fie de 11 ani temporari sau interimari. Eu nu am mai auzit aşa ceva. În toată cariera am dat concurs pe unde m-am dus. La Centrul Cultural Piteşti, am înţeles că s-a organizat concurs, respectivul director nu s-a înscris, nu a ocupat nimeni postul şi a fost pus tot el. Această situaţie mă depăşeşte. Până în primăvară vom face concurs”, a declarat Cristian Gentea în conferinţa de presă organizată astăzi (detalii în VIDEO, de la minutul 31)

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441