930 x122 grota rece

carmen salub

VIDEO: DIRECTOARE ÎN FUNCŢIE FĂRĂ CONCURS DE 11 ANI

În urma unui audit realizat în cadrul Primăriei Piteşti şi instituţiilor subordonate, s-a stabilit că un număr de şase directori ocupă respectivele posturi cu caracter temporar sau interimar. În cazul unuia dintre ei, a fost raportată o perioadă de 11 ani în care acesta se află la conducerea instituţiei fără să se fi înscris măcar la un concurs!

Citiți și: Evenimente inedite, lansări de carte, recitaluri de muzică la Centrul Cultural Pitești

Primarul Gentea a declarat că va lua măsuri în acest sens şi până în primăvara anului 2021 se va organiza un concurs în care toate procedurile să fie respectate.

Vorbim despre şefa Centrului Cultural Piteşti, doamna Carmen Elena Salub.

Citiți și: Pitești. Evenimente în spiritul sărbătorilor de iarnă la Centrul Cultural

„Este total anormal ca anumiţi directori să fie de 11 ani temporari sau interimari. Eu nu am mai auzit aşa ceva. În toată cariera am dat concurs pe unde m-am dus. La Centrul Cultural Piteşti, am înţeles că s-a organizat concurs, respectivul director nu s-a înscris, nu a ocupat nimeni postul şi a fost pus tot el. Această situaţie mă depăşeşte. Până în primăvară vom face concurs”, a declarat Cristian Gentea în conferinţa de presă organizată astăzi (detalii în VIDEO, de la minutul 31)

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90