NOR CURIER 930X122

centrul cultural

Noi evenimente la Centrul Cultural Pitești

Noi evenimente la Centrul Cultural Pitești

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 20-24 martie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.

Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Este vorba despre:

Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români, Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, luni, 20 martie, de la ora 13.00.

Lansarea cărții cu titlul „Ora cinci și șapte minute”, de Dumitru Crudu, eveniment editorial coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, invitat – scriitorul Liviu Mățăoanu, luni, 20 martie, de la ora 17.

Dezbaterea cu tema „Interconectare versus iluzia separării”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul „Arta Devenirii”, coordonat de scriitoarea Silvia Grigore, marți, 21 martie, de la ora 16.00.

Dezbaterea cu tema „Aromaterapia și rolul ei în susținerea sănătății fizice, psihice și emoționale”, marți, 21 martie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema “Mari politicieni, diplomați și juriști români. Take Ionescu și Nicolae Titulescu”, miercuri, 22 martie, de la ora 14.00.

Prelegerea cu tema „Diferențele dintre anxietate, frică și fobie. Bolile cauzate de frică”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Clubul de lumină”, coordonat de scriitoarea și terapeutul Corina Caltan, miercuri, 22 martie, de la ora 16.00.

Prelegerea cu tema “Nebunia structurală a societății contemporane”, susținut de sociologul, scriitorul și publicistul George Smeoreanu, joi, 23 martie, de la ora 15.00.

Lansarea romanului cu titlul „În chiria timpului”, de Aurel Hernest, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Confluențe literare”, coordonat de poeta și profesoara de limba și literatura română Allora Albulescu, eveniment editorial care se desfășoară sub egida Fundației literare „Liviu Rebreanu”, joi, 23 martie, de la ora 17.00.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90