NOR CURIER 930X122

centrul cultural

Pitești. Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală

Pitești. Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală
Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 20-26 noiembrie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.
Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro).

Sunt acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

Dezbaterea cu tema „Descoperă fascinantul univers al implicării civice în dezvoltarea comunității locale”, coordonat de poeta ing. Simona Vasilescu – luni, 20 noiembrie, de la ora 15.00.
Prelegerea cu tema „Ființa, Existența și Ipostasurile în Gândirea Teologică și Filosofică Românească. Dumitru Stăniloae, Mircea Eliade, Lucian Blaga, Constantin Noica”., în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Pitești. Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală

Dialogul cu tema “Comori umane!”, coordonat de publicistul și scriitorul Nicolae Badiu – marți, 21 noiembrie, de la ora 15.30.
Dezbaterea cu tema „Tineri creatori și eco-inventatori”, coordonat de criticul literar, scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Magda Grigore – marți, 21 noiembrie, de la ora 17.00.
Prelegerea cu tema “Zaharia Stancu (1902-1974)”, susținut de scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Iudita Dodu Ieremia – miercuri, 22 noiembrie, de la ora 14.00.

Dezbaterea cu tema “Frica pentru ziua de mâine”, coordonat de jurnalistul Ahmed Jaber – miercuri, 22 noiembrie, de la ora 16.00.

Prelegerea cu tema „Prejudecățile istorice, sursă a prejudecăților de azi”, susținut de sociologul, psihologul, scriitorul, jurnalistul George Smeoreanu – joi, 23 noiembrie, de la ora 13.00.
Medalionul cultural cu tema „Povestea nespusă a iei românești”, susținut și coordonat de interpreta de folclor Ilinca Din – joi, 23 noiembrie, de la ora 16.00.

Dezbaterea cu tema „Inima și sportul”, susținută de medicul cardiolog Adrian Tase – joi, 23 noiembrie, de la ora 17.30.

Prelegerea cu tema „Evoluția statelor arabe după căderea Imperiului Otoman”, susținută de istoricul Ștefan Dumitrache – vineri, 24 noiembrie, de la ora 12.00.
Toate evenimentele de mai sus au loc în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Festivalul Național de Muzică Lăutărească Veche ZAVAIDOC – sâmbătă, 25 noiembrie, și duminică, 26 noiembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3