Donaris 930 x 122

ansamblurile folclorice

Moment rar în Pitești. Poze peste poze la „foc automat”!

Piteștenii s-au înghesuit să fotografieze. Moment rar

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Din cauza pandemiei, Festivalul „Carpați” nu a mai fost organizat. Anul acesta revine însă în forță.

Citiți și: Pitești. Paradă și spectacole inedite

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Parteneriat rodnic

Consiliul Județean, Primaria Pitești prin Centrul Cultural au conlucrat în mod eficient. Rodnicia parteneriatului lor se vede cu ochiul liber. Ansamblurile folclorice ale câtorva țări participă la festival.

Impresionant

În urmă cu puțin timp, artiștii și-au demonstrat măiestria în arta dansului popular în Piața Primăriei. Au asistat la mini-spectacol conducerea administrației locale dar și reprezentanții CJ Argeș și ai altor instituții de cultură.

Desfătarea ochilor

Câteva sute de piteșteni si-au desfătat ochii și au fost încântați să audă muzica tradițională a Turciei, Serbiei, Macedoniei de Nord și a celorlalte țări participante. Publicul constituit ad-hoc s-a înghesuit să fotografieze dansatorii. Frumusețea costumelor este răpitoare.

Moment rar în Pitești. Oamenii au făcut poze la „foc automat”!

 

Suveniruri și emoții

A urmat un moment emoționant pentru reprezentanții ansamblurilor. Ei au primit din partea primarului Cristian Gentea suveniruri care să le amintească de Pitești.

Edilul le-a făcut și o descriere sumară a municipiului, traducerea în engleză fiind asigurată de Carmen Salub, directoare a Centrului Cultural Pitești.

Dezlănțuire în Lunca Argeșului

Ansamblurile s-au deplasat în Lunca Argeșului unde în seara acesta vor susține un spectacol. În zilele următoare vor fi prezente în alte orașe din Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3