930×122 CAPRA 5

centrul cultural

Din două instituții subordonate CJ Argeș rămâne doar una!

Din două instituții subordonate CJ Argeș rămâne doar una!

Citiți și: Evenimente inedite, lansări de carte, recitaluri de muzică la Centrul Cultural Pitești

Două dintre instituțiile de cultură subordonate ale Consiliului Județean vor fuziona, rezultând una singură.

Citiți și: Pitești. Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală

Este vorba despre Școala Populară de Arte și Meserii și de Centrul Cultural Județean. Acestea vor forma Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, cu începere de la 1 aprilie 2022.

Fuziunea a fost prevăzută într-un proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Județean Argeș care a avut loc ieri, 8 februarie.

Aceasta este formula prin care, practic, Centrul Cultural Argeș se desființează, iar fosta șefa, Araxy Negoșanu (foto), căzută în dizgrația actualei conduceri a Consiliului Județean, este scoasă din schemă.

Cel mai probabil, noua instituție va fi condusă de către Elena Iagăr (foto), directoarea Școlii Populare de Arte și Meserii Argeș, care are susținerea conducerii CJ Argeș de acum.

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90