New Profesional Consult 930 x 122

locuinte

LISTĂ LUNGĂ DE AŞTEPTARE LA PRIMĂRIA PITEȘTI

Primăria Piteşti a făcut publică lista de priorităţi pentru alocarea în acest an (pe bază de punctaj) de locuinţe sociale. Cele mai mari punctaje le-au obţinut persoanele cu venituri mici, cu mulţi copii şi cu afecţiuni medicale.

Citiți și: Apare o nouă taxă împovărătoare!

Pe lista de ordine se află 296 de persoane care solicită locuințe Primăriei de mai multă vreme. Municipalitatea vrea să cumpere în acest an mai multe apartamente de la o firmă, dar şi să reamenajeze un cămin ca imobil de locuinţe sociale. Până atunci vor fi atribuite doar locuinţe disponibile prin plecarea altor chiriaşi (puţine la număr).

Primăria a şi respins 26 de cereri, pe motiv că solicitanţii au mai avut în proprietate locuinţe (conform legii, aceste persoane nu mai pot primi apartamente sau garsoniere sociale).

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

Lista poate fi consultată aici: http://www.primariapitesti.ro/portal/arges/pitesti/Stiri.nsf/0/C52C1749373A3529C2257F4E002DB580/$FILE/HCL57_2016.pdf.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90