New Profesional Consult 930 x 122

datorii

LISTA NEAGRĂ A MARILOR DATORNICI DIN PITEȘTI

Lista neagră a marilor datornici din Pitești. Primăria a dat astăzi publicității listele cu numele asociațiilor de proprietari care au datorii la Termo Calor Confort (societatea de termoficare a municipalității), la S.C. Salubritate 2000 S.A. (societatea municipalității) și la Salubris (societate privată), firme care se ocupă de ridicarea gunoiului menajer.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Potrivit municipalității, astăzi, 17 ianuarie 2019, situația primelor 50 de asociații de proprietari care au datorii la Termo Calor Confort se prezintă astfel (click pe imagine pentru mărire):

La S.C. Salubritate 2000 S.A, nu mai puțin de 159 de asociații de proprietari au acumulat datorii de 2.324.304,27 de lei. Situația exactă a datornicilor până la 31.12.2018, mai jos (click pe imagini pentru mărire):

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

La Salubris, restanțele asociațiilor de proprietari din zona Nord a municipiului sunt, până astăzi, 17 ianuarie 2019, următoarele (click pe imagine pentru mărire):

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90