930×122 CAPRA 5

caldura

LOVITURĂ PENTRU PITEȘTENI. PRIMĂRIA PREGĂTEȘTE O NOUĂ SCUMPIRE

Lovitură pentru piteșteni. Primăria pregătește o nouă scumpire.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Un proiect de hotărâre pentru scumpirea căldurii furnizate în Pitești în sistem centralizat ar putea fi supus dezbaterii și votului în ședința în plen de mâine, 18 octombrie 2018, a Consiliului Local.

Societatea de termoficare a municipalității, SC Termo Calor Confort SA, solicită Consiliului Local majorarea pe 1 noiembrie 2018 a preţului căldurii livrate populaţiei: de la 230 de lei pentru o gigacalorie (cât este acum) la 250 de lei, inclusiv TVA.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Din informațiile noastre, este posibil ca proiectul să nu intre, totuși, pe ordinea de zi a ședinței de mâine și să fie amânat pentru decembrie 2018 sau chiar ianuarie 2019. Scumpirea este, însă, certă, rămânând încă sub semnul întrebării data la care va intra în vigoare noul preț majorat.

Precedenta scumpire a fost decisă pe 15 februarie anul acesta, noul preț, cel din prezent, fiind valabil de la 1 aprilie 2018. Prețul de facturare a crescut atunci de la 191,94 de lei la 230 de lei pe gigacalorie.

Preconizata scumpire la 250 de lei gigacaloria nu va fi și ultima, în condițiile în care subvenția va fi eliminată (subiectul pe larg, AICI).

Va fi o nouă lovitură pentru piteșteni, după ce la începutul acestui an, în urma unei hotărâri a administrației Ionică, taxele și impozitele locale au crescut (detalii, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90