Donaris 930 x 122

liceul tehnologic

LUCRĂRI DE AMPLOARE LA LICEUL TEHNOLOGIC

Lucrări de amploare la Liceul Tehnologic. Primăria Mioveni este pe punctul să demareze una dintre cele mai importante investiţii din acest an din oraș în ceea ce privește întreținerea corespunzătoare a reţelei şcolare.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Administrația locală a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice licitaţia pentru contractarea lucrărilor de reabilitare termică a unor clădiri care aparţin Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni.

Valoarea lucrărilor depășește 3.300.000 de lei, fără TVA.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Cu aceşti bani vor fi făcute lucrări la clădirea principală a liceului (parter şi două etaje), la sala de sport şi la atelierul şcolar.

Lucrările vor începe după parcurgerea procedurilor de achiziţie publică prevăzute de lege, termenele de execuție urmând să fie stabilite ulterior desemnării constructorului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3