930×122 CAPRA 5

bulevard

LUCRĂRI PE BULEVARDUL LIBERTĂŢII

Reabilitarea bulevardului Libertăţii din cartierul piteștean Trivale a fost blocată anul trecut din cauza contestaţiilor la licitaţia organizată de municipalitate pentru desemnarea constructorului.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Problemele au fost depăşite după ce speţa a ajuns în instanţa de judecată, dar investiţia s-a „reportat” pentru anul în curs. Conform datelor furnizate de Primărie, reabilitarea – care presupune atât refacerea părţii carosabile, cât şi reamenajarea trotuarelor şi a unor locuri de parcare – va fi gata în trimestrul III al acestui an. O dată mai exactă nu este precizată.

Valoarea contractului de lucrări se ridică la 3, 4 milioane de lei, fondurile fiind asigurate de la bugetul local. Lucrările au fost atribuite firmei SC Construcţii, Drumuri şi Lucrări de Artă din Pitești.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3