NOR CURIER 930X122

autoritati

MĂCEL PE BULEVARDUL EROILOR!

Piteștenii care locuiesc în zona bulevardului Eroilor sunt revoltaţi şi vor să facă o petiţie către Primărie pentru stoparea tăierii teilor de-a lungul acestei artere de circulaţie.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Mai mulţi muncitori ai administraţiei locale, cu maşini şi utilaje specifice, au început ceea ce conducerea Primăriei numește „reconfigurarea” zonei. Teii aflaţi de-a lungul bulevardului, de la intersecţia cu strada Egalităţii şi până la intersecţia cu strada Teilor (pe sensul de coborâre pe dreapta), au fost tăiaţi pentru a se putea restrânge trotuarul şi a se amenaja locuri de parcare.

Sunt informaţii că la fel se va întâmpla şi cu ceilalţi tei de pe bulevard, iar oamenii vor să stopeze măcelul. Conducerea Primăriei se apără şi spune că pomii erau bătrâni şi reprezentau un pericol pentru pietoni și că în locul lor vor fi plantaţi alţi copaci. În plus, susţin reprezentanții Primăriei, vor fi tăiaţi nu toţi teii, ci doar cei bătrâni.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3