New Profesional Consult 930 x 122

bulevard

MĂCELUL DE PE BULEVARDUL EROILOR, STOPAT

Municipalitatea Piteşti, prin Salpitflor Green, societate a Consiliului Local, a plantat alți tei în locul celor tăiaţi pentru a face locuri de parcare pe bulevardul Eroilor, în zona de la intersecţia cu strada Egalităţii şi până la intersecţia cu strada Teilor, pe sensul de coborâre pe dreapta.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Tăierea teilor bătrâni a stârnit indignare printre piteșteni, iar Primăria a decis să stopeze măcelul. Muncitorii de la Administrația Domeniului Public încă lucrează la amenajarea locurilor de parcare, dar pomii tineri au fost deja plantaţi.

„Plantările s-au făcut pe alt aliniament, iar acum avem şi locuri de parcare, şi tei. Nimeni nu a zis că nu se vor mai planta tei, ba chiar am pus mai mulţi decât erau. Doar în zona respectivă am făcut locuri de parcare, în alte zone ale bulevardului Eroilor nu mai facem.”, ne-a declarat Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului. Amintim că inițial se dorea ca și pe alte porțiuni de pe bulevardul Eroilor teii să fie tăiați pentru amenajarea de locuri de parcare.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Despre același subiect, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/macel-pe-bulevardul-eroilor-ce-spune-seful-adp/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3