Donaris 930 x 122

bradu

MĂSURI PREVENTIVE LA BRADU: DEZINFECȚIE ȘI SUSPENDĂRI ALE MAI MULTOR ACTIVITĂȚI

Având în vedere necesitatea luării unor măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului, de săptămâna aceasta, Primăria Bradu a suspendat audiențele și activitatea comisiei de fond funciar.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

De asemenea, au fost suspendate toate activitățile în Baza Sportivă și la Căminul Cultural.

Accesul în Primăria Bradu este limitat (în instituție intră doar câte o persoană) și se va face pe baza legitimării. Mai mult, cei care intră în incintă sunt obligați să se dezinfecteze pe mâini.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

„Vă sfătuiesc să adresați cererile, sesizările și informațiile către Primăria Bradu prin intermediul numărului de telefon 0248.279.412 sau pe adresa de e-mail bradu@ag.e-adm.ro. Dacă doriți să luați legătura cu Poliția Locală, o puteți face la numărul de telefon 0762.009.981.

Evitați deplasările inutile și spatiile aglomerate! Informați-vă doar din surse oficiale!”, recomandă primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe (foto).

Igienizări în mai multe spații

Marți au fost dezinfectate sediul Primăriei, Căminul Cultural, Baza Sportivă, sediul Poliției Locale, bisericile, mijloacele de transport în comun, stațiile de maxi-taxi, parcurile și zonele din apropierea izvoarelor.

De precizat că, de săptămâna aceasta, pe raza comunei Bradu nu mai există în evidența Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș nicio persoană monitorizată și izolată la domiciliu.

(Foto principal: Facebook Bradu-Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90