930 x122 grota rece

ion georgescu

MESAJ DE LA PRIMARUL ION GEORGESCU

Mesaj de la primarul Ion Georgescu. Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, transmite un mesaj cu ocazia aniversării Zilei Mondiale a Educaţiei.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

“Joi, 5 octombrie 2017, se sărbătoreşte Ziua Mondială a Educaţiei, o zi a cărei semnificaţie însumează provocări multiple, emoţii, satisfacţii profesionale, experienţă, îngrijorări şi bucurii ale cadrelor didactice.

Cu acest prilej, îmi exprim recunoştinţa şi admiraţia pentru tot ceea ce reprezentaţi şi îmi doresc ca în continuare să formaţi viitori adulţi responsabili pentru oraşul Mioveni, iar în acest proiect eu sunt partenerul dumneavoastră.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

La mulţi ani tuturor cadrelor didactice din Mioveni şi din judeţul Argeş!”, transmite primarul Ion Georgescu.

În anul 1994 UNESCO a aniversat prima Zi Mondială a Educatorilor pentru a marca semnarea, în 1966, a recomandării făcute de UNESCO şi Organizaţia Internaţională a Muncii cu privire la condiţiile de muncă ale personalului didactic. De atunci, această zi se sărbătoreşte în fiecare an pe data de 5 octombrie în peste 200 de ţări.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3