EcoMoto 930×122

ion georgescu

MESAJ DE LA PRIMARUL ION GEORGESCU

Mesaj de la primarul Ion Georgescu. În fiecare an pe 28 februarie în România se sărbătorește Ziua Protecției Civile. Cu această ocazie, primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, transmite un mesaj pentru toţi angajaţii din sistem.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

”Ziua Protecţiei Civile îmi oferă plăcutul prilej de a transmite întregului personal care activează în acest sistem sincere urări de împliniri şi satisfacţii în activitatea profesională, sănătate şi bucurii în viaţa personală.

Protecţia Civilă este una dintre cele mai importante componente ale apărării naţionale, cu rol de protecţie a populaţiei şi de ocrotire a bunurilor în caz de catastrofă, război sau calamităţi, precum şi de salvare a răniţilor şi de acordare a primului ajutor.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Acum, la ceas aniversar, le adresez un sincer la mulți ani tuturor celor angrenaţi în această structură care serveşte interesul comunităţii şi al fiecărui cetăţean, cu devotament, dăruire şi profesionalism. La mulţi ani!”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3