New Profesional Consult 930 x 122

ion georgescu

MESAJ DE LA PRIMARUL ION GEORGESCU

Pe 7 ianuarie, după Bobotează, creştinii îl prăznuiesc pe Sfântul Ioan Botezătorul, cel care a propovăduit, în faţa lumii, că Iisus este adevăratul Mesia, trimisul lui Dumnezeu pe pământ. Sfântul Ioan este cunoscut ca „Înaintemergătorul”, pentru că el a anunțat venirea lui Hristos.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Cu această ocazie, primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, transmite un mesaj în care le urează sănătate şi spor celor care mâine îşi serbează ziua onomastică.

„Doresc să le transmit tuturor celor care îşi sărbătoresc ziua onomastică urările mele de sănătate şi mult spor în tot ceea ce îşi propun să ducă la îndeplinire! Fie ca Sfântul Ioan Botezătorul să îi ocrotească pe toţi cei cărora le este patron spiritual! La mulţi ani!”, transmite primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3