930×122 CAPRA 5

bratianu

MESAJ PENTRU AUTORITĂŢI: „NE-A AJUNS! GATA!”

Pe adresa Primăriei Piteşti a ajuns o adresă în care mai mulţi cetăţeni care tranzitează zonele Podul Viilor – Calea Câmpulung solicită autorităţilor să nu mai facă pentru o perioadă investiţii în arealul respectiv.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

„Noi, cei care venim de la serviciu obosiţi şi stresaţi şi intrăm în oraş dinspre Câmpulung sau Ştefăneşti vă rugăm, vă implorăm ca după ce finalizaţi cele şase lucrări pe care le-aţi început în zonă (asfaltare Calea Câmpulung, sens giratoriu Calea Bucureşti, pasaj rutier strada Depozitelor, asfaltări diverse, etc, etc, etc) să ne lăsaţi în pace pentru o perioadă nedeterminată de timp şi să nu mai faceţi alte investiţii care au legătură cu această zonă.

Am citit în presă despre nişte investiţii mirobolante de genul pasaj pietonal suprateran la intersecţia străzilor Calea Bucureşti cu I.C. Brătianu, pasaj denivelat nu ştiu unde. Nu mai vrem şantier, nervi, stres, dumneavoaostră nu înţelegeţi? Vrem linişte! Gata!”, se arată în mesajul menţionat.

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3