930 x122 grota rece

Arges

MIHAI OPRESCU A DEPUS JURĂMÂNTUL ŞI A FOST ÎNVESTIT ÎN FUNCŢIA DE PREFECT. VEZI GALERIE FOTO!

Astăzi, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, a avut loc festivitatea de învestire a lui Mihai Oprescu în funcţia de prefect al Argeșului. Guvernul l-a desemnat să conducă ceremonia pe chestorul Florea Oprea, de la Ministerul Administraţiei şi Internelor, iar la eveniment a fost prezent şi vicepremierul Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi deputat de Piteşti.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

„Este un moment încărcat de emoţie. Ştiu că am o mare responsabilitate, dar lucrurile bune se fac numai în echipă. Aşa că am nevoie de sprijin de la autorităţile judeţene şi locale, de la primari, de la instituţiile deconcentrate. Doar împreună putem aduce judeţul acolo unde îi este locul. Principiile după care mă voi ghida în decursul mandatului meu vor fi transparenţa, corectitudinea şi respectarea legii”, a spus noul prefect.

„Argeşul este un judeţ prioritar în ceea ce priveşte dezvoltarea României. Mai sunt multe de făcut, iar Guvernul are proiecte pentru acest judeţ. Suntem preocupaţi de ceea ce înseamnă investiţii în Argeş, mai ales din punct de vedere industrial şi turistic. A venit momentul unei confruntări directe, pozitive, între Argeş şi Prahova în plan turistic. Vom respecta şi ceea ce am spus din punct de vedere al regiunii. Săptămâna viitoare Guvernul va aloca fonduri pentru Spitalul Judeţean Argeş şi pentru asociaţia de dezvoltare turistică Molivişu, pentru proiectul turistic al zonei montane”, a afirmat, la rândul său, vicepremierul Daniel Constantin.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

La ceremonie a fost și Cristian Soare, fostul prefect, care a revenit între timp la Inspectoratul Teritorial de Muncă, instituție al cărei director a fost până ieri Mihai Oprescu. Au participat directori de instituții guvernamentale, primari și parlamentari (Constantin Tămagă, Șerban Valeca, Gheorghe Marin și Radu Vasilică, toți de la PSD). Nu putea lipsi deputatul PSD Simona Bucura Oprescu, soția noului prefect. Au fost prezenți și deputații de Argeș ai PP-DD, Mihail Deaconu și Ioana Jenica Dumitru. La prezidiu s-au aflat și președintele interimar al Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, vicepreședintele Constantin Polexe, subprefectul Ion Burnei și primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc. De la PNL nu a venit niciun parlamentar.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3