New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural pitești

MII DE EURO PENTRU 8 MINUTE DE DISTRACȚIE ÎN PITEȘTI

Mii de euro pentru 8 minute de distracție în Pitești. Ca de fiecare dată, și programul ediției din acest an a Simfoniei Lalelelor a inclus un concert în Piața Primăriei Pitești și un foc de artificii.

Citiți și: Câștigătorii unui important concurs și-au primit azi premiile

Focul de artificii a durat 8 minute și a costat 7.011 euro cu tot cu TVA, bani din bugetul local.

Serviciile au fost contractate, prin achiziție directă, de Centrul Cultural Pitești, instituție în fruntea căreia se află (pe post de decor, între paranteze fie spus) Carmen Salub (click pe imagini pentru mărire):

Citiți și: Simfonia Lalelelor: Spectacolul continuă! Concert extraordinar acum, în Luncă

Contractul pentru focul de artificii a fost încheiat cu o firmă din București, S.C. Euromerx Pyrotechnic S.R.L.

Pentru Simfonie, Centrul Cultural Pitești a achiziționat și alte produse. Nu spunem că nu sunt necesare, însă piteștenii trebuie să știe unde și câți bani sunt alocați, în condițiile în care în municipiu investițiile necesare aproape că lipsesc, iar primarul Cornal Ionică se plânge că bugetul orașului este în acest an unul ”auster”.

Referitor la achizițiile făcute pentru Simfonia Lalelelor, Centrul Cultural a mai contractat, prin atribuire directă, și:

-afișe personalizate, 2.500 la număr, în valoare totală (TVA inclus) de 1.914 euro (click pe imagini pentru detalii):

-baloane cu heliu, care au fost folosite la ”parada florilor” de vineri, 12 aprilie 2019, din deschiderea Simfoniei Lalelelor. Au fost cumpărate 500 de baloane cu heliu, valoarea acestora fiind de 879,19 euro, cu TVA inclus (click pe imagini pentru detalii):

-zece bannere stradale, a căror valoare, cu tot cu TVA, a fost de 1.906 euro (click pe imagini pentru mărire):

-1.000 de cocarde personalizate, care au costat, în total, 1.475 de euro. Suma conține și TVA (click pe imagini pentru detalii):

-pentru colarea și personalizarea a doi stâlpi de susținere s-au plătit 562 de euro cu TVA inclus (click pe imagini pentru detalii):

Exceptând focul de artificii, toate celelalte servicii au fost achiziționate de la Timar Tmd Grup S.R.L, firmă cu sediul pe strada Negru Vodă din Pitești. Aproape 7.000 de euro a încasat firma, strict pentru produsele menționate mai sus.

Nu sunt, nici pe departe, singurele achiziții făcute pentru Simfonia Lalelelor. Potrivit devizului estimativ de cheltuieli pentru eveniment, Primăria a alocat bani, prin Centrul Cultural, și pentru masa și cazarea delegațiilor și expozanților, pentru servicii artistice sau promovare. Devizul a fost de peste 70.000 de euro. Subiectul pe larg, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90