NOR CURIER 930X122

cheltuieli

SPECTACOL, ARTIȘTI, FOC DE ARTIFICII. CÂT COSTĂ SIMFONIA LALELELOR 2019

Spectacol, artiști, foc de artificii. Cât costă Simfonia Lalelelor 2019. După cum v-am anunțat, ediția din acest an a Simfoniei Lalelelor, ediția cu numărul 42, ar urma să aibă loc în weekend-ul 12-14 aprilie.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Devizul estimativ de cheltuieli pentru organizarea evenimentului este de 550.000 de lei (TVA inclus), în jur de 116.000 de euro la cursul de astăzi.

Potrivit documentului, pentru cheltuielile cu masa pentru expozanți și delegații din țară și străinătate, picnic și masă oficială, se vor aloca 110.000 de lei.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Cheltuielile de cazare pentru delegați (5 zile) și expozanți (4 zile) vor însuma 96.800 de lei. Pentru detalii, click pe imagine:

În Piața Primăriei va fi organizat și un concert, numele trupei sau al artiștilor care vor concerta urmând să fie stabilite. Pentru servicii artistice, scenă, sunet, lumini, efecte de scenă, foc de artificii, materiale de promovare, dar și alte cheltuieli este prevăzută sumă de 343.200 de lei.

Finanțarea evenimentului se va face ”de la bugetul local, din sume provenite, în principal, din sponsorizări”.

Amintim că anul trecut pentru Simfonia Lalelelor au fost alocați 500.000 de lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90