New Profesional Consult 930 x 122

ajutor de încălzire

MIOVENI: CERERI PENTRU AJUTOR DE ÎNCĂLZIRE

Direcția de Asistenţă Socială din Primăria Mioveni va primi de la 1 noiembrie 2019 cererile şi declaraţiile pe proprie răspundere însoţite de actele doveditoare pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei pentru perioada noiembrie 2019-martie 2020.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Persoanele care vor depune documentele în perioada 1-20 noiembrie 2019 vor beneficia de ajutor pentru tot sezonul rece, iar cele care vor depune cereri după 20 noiembrie vor beneficia de ajutor pentru perioada rămasă în funcţie de data la care a fost depusă solicitarea.

Pot beneficia de acest drept familiile sau persoanele singure cu domiciliul sau reşedinţa în oraşul Mioveni care realizează venituri nete lunare pe membru de familie de până la 750 de lei şi care nu deţin unul dintre bunurile din lista de bunuri care conduc la excluderea acordării ajutorului de încălzire.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Lista cu actele necesare și condiţiile acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei sunt afişate pe site-ul www.emioveni.ro, dar şi la sediul Primăriei.

Cererile vor putea fi ridicate începând din 14 octombrie de la sediul Primăriei (de la ofițerul de serviciu), zilnic, după următorul program:

-luni și miercuri între orele 8 și 16

-marţi și joi între orele 8 și 17

-vineri între orele 8 și 14.

De asemenea, tot din 14 octombrie, cererile pot fi  descărcate și de pe site-ul www.emioveni.ro.

Activitatea de primire a cererilor de acordare a ajutorului lunar pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, lemne, cărbuni și combustibil petrolieri și energie electrică se va desfășura la ghișeul din holul Primăriei Mioveni.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90