New Profesional Consult 930 x 122

cartiere

MIOVENI: DEZBATERI PUBLICE ÎN CARTIERE

În conformitate cu dispoziţiile articolului 7 din legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată în 2013, începând de marţi, 21 iunie 2016, se vor organiza dezbateri publice în cartierele orașului Mioveni. La dezbateri vor fi analizate cele mai importante proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi din fiecare lună, Strategia de Dezvoltare Durabilă a Mioveniului, Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, dar şi sugestiile venite din partea cetăţenilor.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Programul dezbaterilor:

-în fiecare zi lucrătoare de luni, în intervalul orar 14 – 16, la Centrul Cultural, corpul B (lângă Poliţia Locală)

Citiți și: Pitești. Parcări supraterane în fiecare cartier!

-în fiecare zi lucrătoare de marţi, în intervalul orar 15 – 17, la Casa de Cultură Racoviţa

-în fiecare zi lucrătoare de miercuri, în intervalul orar 14 – 16, la Clădirea Multifuncţională Colibaşi.

Cetățenii au ocazia să facă propuneri. Sugestiile pot fi lăsate în scris în locurile mai sus menţionate, la Registratura Primăriei Mioveni de luni până vineri, între orele 8 și 16, pe adresa de e-mail cic@primariamioveni.ro sau la numărul de telefon 0348.455.111.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90