New Profesional Consult 930 x 122

deratizare

MIOVENI: DEZINSECȚIE, DEZINFECȚIE ȘI DERATIZARE

În perioada 9 – 14 mai 2016 în Mioveni se vor desfășura operațiuni de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare pe domeniul public al oraşului, în scările de bloc, gospodăriile individuale, instituțiile de învățământ și în clădirile instituțiilor publice.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Serviciile menţionate sunt realizate de firma Coral Impex SRL, iar produsele folosite sunt precizate în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătaţii. Ele fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.

Primăria face apel către cetăţeni, asociaţiile de locatari sau proprietari și agenţii economici şi instituţiile publice să permită accesul agenților DDD pe proprietăţi. De asemenea, locuitorii orașului sunt rugați să supravegheze cu atenție copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor toxice folosite cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii. În plus, Primăria cere și măsuri de protejare a familiilor de albine.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

În caz de vreme nefavorabilă, perioada de desfășurare a operațiunilor ar urma să fie prelungită până la o dată care va fi comunicată ulterior.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA