NOR CURIER 930X122

a.d.i.

MIOVENI: DEZVOLTARE ZONALĂ PE VALEA ARGEȘELULUI ȘI MUSCELULUI

În sala de şedinţe a Primăriei Mioveni a avut loc ieri întâlnirea reprezentanţilor Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) „Valea Argeşelului şi Muscelului 2013”. Scopul reuniunii a constat în prezentarea unei strategii zonale integrate pentru dezvoltarea localităţilor din zonă.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Organizator a fost Nicolae Tudose, directorul SC S.Ed.C Mioveni, alături de primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu (preşedintele asociaţiei). Printre cei prezenţi s-au numărat Florin Văduva, directorul Centrului European de Consultanţă şi Antreprenoriat Eurobiz, Nicolae Bâldea, preşedintele asociaţiei „Pentru o apă curată”, primarii comunelor Țițești, Vulturești, Hârtiești, Boteni, Davidești și Micești și invitați care doresc să adere sau să se implice.

Întâlnirea a fost foarte importantă pentru zona amintită, deoarece proiectele A.D.I. trebuie să se dezvolte mai ales pentru modernizarea infrastructurii comunelor din zonă (apă – canal, drumuri, iluminat public, structură rutieră etc.).

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Amintim că în anul 2013 oraşul Mioveni, în calitate de membru fondator, împreună cu 6 comune din județ (Davidești, Vulturești, Hârtiești, Micești, Țițești şi Boteni), au înfiinţat Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Valea Argeşelului şi Muscelului 2013”. Alte 16 unități administrativ – teritoriale au intenţia să adere la asociație: Consiliul Județean Argeș și localitățile rurale Miroși, Valea Danului, Cetățeni, Nucșoara, Morărești, Băiculești, Aninoasa, Rociu, Schitu Golești, Dâmbovicioara, Mușătești, Bughea de Jos, Lerești, Săpata și Băjești.

Asociaţia s-a constituit din necesitatea de a creşte la standarde europene calitatea serviciilor de alimentare cu apă, de canalizare şi iluminat public și de a atrage fonduri pentru localităţile din zonă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3