Donaris 930 x 122

deseuri reciclabile

MIOVENI: GRAFICUL DE COLECTARE A DEȘEURILOR RECICLABILE

Primăria orașului Mioveni prezintă graficul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru anul 2020.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Conform angajamentelor pe mediu asumate de statul român prin autoritățile publice pentru reducerea cantităților de deșeuri reciclabile care se pierd prin nevalorificare, cât și pentru atingerea obiectivului anual de reducere a cantităţilor de deşeuri eliminate prin depozitare, respectiv de 50%, cetățenii și agenții economici din Mioveni au obligația de a asigura precolectarea separată, în recipiente distincte.

Important: deșeurile de hârtie-carton, plastic și sticlă nu trebuie să fie amestecate. Sacul cu deșeurile reciclabile va fi scos la poartă, de unde va fi ridicat de angajații societății SC Financiar Urban SA sau ai SC CXA ECO PLAST CLEAR SRL.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Graficul de colectare pentru deșeurile reciclabile de la populație și agenții economici este următorul (click pe imagini pentru vizualizare):

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90