Donaris 930 x 122

dezinfecție

MIOVENI: OFENSIVĂ ÎMPOTRIVA CĂPUȘELOR

Mioveni: Ofensivă împotriva căpușelor. În perioada 24-27 august 2018, se vor efectua servicii de dezinsecţie (pentru combaterea căpușelor de pe spațiile verzi) și dezinfecţie pe platformele pentru colectarea deşeurilor din orașul Mioveni.

Citiți și: Două orașe din Argeș, în topul celor mai mari creșteri ale suprafeței

Activitatea de dezinsecţie și dezinfecţie este realizată de firma SC CORAL IMPEX SRL, conform contractului de concesiune a serviciului public de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat cu Primăria.

Produsele folosite se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate. Substanţa utilizată pentru dezinsecţie este Parainsect CE – cu substanţa activă Lambda Cyhalotrin. Suplimentar pot fi folosite şi alte substanţe.

Citiți și: Reduceri pentru cetățenii care își plătesc taxele și impozitele mai devreme

MĂSURI DE PRIM AJUTOR ÎN CAZ DE:

-inhalare: se va duce pacientul la aer proaspăt

-contact cu pielea: se va spăla din abundență imediat și cu atenție cu apă și săpun

-contact cu ochii: se va spăla imediat cu apă cel puțin 15 minute

-înghițire: NU se provoacă voma, nu există antidot, este necesar un tratament simptomatic. În toate situațiile se va consulta medicul.

În situația în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestor servicii, perioada de efectuare a dezinsecţiei va fi prelungită până la o dată care va fi comunicată ulterior.‎

Agenţii D.D.D. sunt atestaţi în conformitate cu legislaţia în vigoare şi dotaţi cu echipament de protecţie inscripţionat corespunzător (salopete, mănuşi, măşti, etc).

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441