New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

    MIOVENI, PRINTRE CELE MAI ACTIVE ORAȘE DIN EUROPA

    Mioveni, printre cele mai active orașe din Europa. Săptămâna Europeană a Democraţiei Locale (SEDL) este un eveniment european anual coordonat de Congresul Autorităţilor Locale şi Regionale. Este Săptămâna în care autorităţi locale, organizaţii şi asociaţii din statele membre UE organizează activităţi pentru a promova şi dezvolta participarea civică la nivel local.

    Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

    Oraşul Mioveni a participat în premieră cu activităţi SEDL în anul 2015, atunci când a obținut diploma „Oraş de 12 stele”. De asemenea, anul acesta a organizat activităţi tematice în perioada 10-16 octombrie.

    Pentru evaluarea impactului şi a rezultatelor SEDL, la Centrul European al Tineretului din Budapesta (Ungaria) a fost organizat recent un workshop interactiv cu reprezentanţii celor mai active oraşe: Amadora – Portugalia, Bydgoscs – Polonia, Chania – Grecia, Domokos – Grecia, Katowice – Polonia, Reggio Calabria – Italia, Stockton on Tees – Marea Britanie, Mioveni – România şi Valongo – Portugalia. Din partea Primăriei oraşului Mioveni a participat Iulia Iordache, şeful biroului Proiecte Europene.

    Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

    Prin organizarea activităților de promovare a democrației locale, Mioveniul se numără printre cele mai active oraşe din Europa.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90