930×122 CAPRA 5

consiliul local

Mioveni: Şedinţă extraordinară de Consiliu Local

Mioveni: Şedinţă extraordinară de Consiliu Local. Un singur punct pe ordinea de zi!

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Consiliul Local Mioveni se va întruni în ședință publică extraordinară, joi, 26 mai 2022, de la ora 17.00, în sala de ședințe a instituției.

Va fi discutată și supusă votului aprobarea participării la ”Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități” lansat de Administrația Fondului pentru Mediu (A.F.M), prin accesarea finanțării pentru proiectul ”Stații de reîncărcare vehicule electrice în orașul Mioveni”.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei www.emioveni.ro, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90