EcoMoto 930×122

primăria mioveni

Mioveni: Şedinţă extraordinară de îndată

Consiliul Local Mioveni se va întruni în ședință publică extraordinară de îndată, joi, 9 decembrie 2021, de la ora 11.00.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

„Va fi discutată și supusă votului aprobarea participării la ”Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public” prin accesarea finanțării pentru proiectul ”Îmbunătățirea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public a orașului Mioveni.

Ședința se va desfășura ONLINE.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei www.emioveni.ro, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare”, transmite Primăria Mioveni.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90