NOR CURIER 930X122

festivalul carpați

MIOVENI: SPECTACOL DE CULORI

Mioveni: spectacol de culori. Festivalul Internațional de Folclor ”Carpați”, aflat la cea de-a -a XXXIV  editie,  a ajuns ieri în orașul Mioveni. Programul a fost deschis de obişnuita paradă a ansamblurilor participante, urmată de salutul adresat oficialităţiilor.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ
Oaspeţii au fost întâmpinaţi de reprezentanții Consilului Local în frunte cu primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, dar și alte oficialități.

Cele mai bune 12 ansambluri folclorice din Armenia, Brazilia, Bulgaria, China, Coreea de Sud, Irlanda, Italia, Republica Moldova, Polonia, Turcia și România s-au întrecut, pentru merele premiu, pe scena din centrul civic a orașului.

Primarului orașului Mioveni, Ion Georgescu, i-a fost înmânat trofeul Festivalului Internațional de Foclor ”Carpați”. Trofeul a fost oferit, totodată, locuitorilor orașului Mioveni, în semn de apreciere pentru susținerea și cultivarea tradițiilor.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Ansamblurile din China şi Bulgaria au fost invitatele orașului Mioveni la acest festival.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3