Donaris 930 x 122

centrul cultural

MIOVENI: UN NOU DIRECTOR

Mioveni: Un nou director. Mâine, 21 septembrie 2017, de la ora 17, se va desfășura o nouă şedinţă publică ordinară în plen a Consiliului Local Mioveni.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Va fi aprobată și încetarea contractului de management al lui Gabriel Bratu la Centrul Cultural Mioveni și desemnat un nou manager interimar în fruntea instituției. Este vorba de Cristian Furică, acesta fiind consilier juridic la Centrul Cultural.

Amintim că Bratu a renunțat la funcția de director al Centrului Cultural Mioveni pentru a prelua șefia Centrului de Cultură „Brătianu” din Ștefănești (Vila Florica). Subiectul pe larg, AICI.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Tot în ședința de mâine, printre altele, va fi aprobată materializarea proiectelor „În căutarea idealului intercultural” şi „SOLIDE – Solidaritatea femeilor în Europa” din cadrul programului „Europa pentru cetățeni” și vor fi nominalizați reprezentanții Consiliului Local în consiliile de administrație ale unităților școlare din Mioveni.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90